Ékszerek modern csavarral!

CharmClub

Charm és Karkötő webáruház
Az ékszerek stílusa széles skálán mozog a luxus elegáns megjelenéstől a sportoson keresztül a trendi cukiságokig. Ötvöződnek bennük a modern technika nyújtotta lehetőségek a részletgazdaggá tevő kézműves megmunkálással.
.

A CharmClub olyan ezüst karkötőket, karpereceket és charmokat kínál, melyek minden – nagy – magyarországi forgalmazó ékszereivel kompatibilisek!

Minden alkalomra kínálunk charmokat: Ünnepekre, évfordulókra, eljegyzésre, házasságkötésre, babavárára, szülinapra, névnapra, ballagásra, anyák vagy apák napjára.

Sokféle charmunk van az állatkák kedvelőinek, a zeneszeretőknek, a vallásosoknak, azoknak akik a természetet a virágokat szeretik.

De találsz köztük olyanokat, amik évszakokhoz fűződnek, szerencsét hoznak, vagy elűzik a rossz álmokat. Minden témát fel sem tudunk sorolni, inkább nézd meg a kínálatot és gyűjtsd a charmokat karkötődön nyakláncodon és hamarosan már bokaláncon is!Nálunk biztosan megtalálod az egyéniségedhez leginkább illőt!

Kedvenceidet kívánságlistára teheted, így megkönnyíted rokonaid barátaid számára, hogy mit ajándékozzanak Neked, hiszen rá tudnak keresni a kedvenceidre és pár kattintást követően érkezik is az ajándék!

CSAPAT

CharmClub

Faltányi Csaba CEO - CharmClub

Faltányi Csaba

CEO

Nyemcsok Ádám

CSO
Faltányi Balázs - Webshop Expert - CharmClub

Faltányi Balázs

Webshop Expert
Markója Krisztina,CEO- CharmClub

Markója Krisztina

CEO