DPD FUTÁRSZOLGÁLAT

Nem leszel otthon, mikor a futár érkezik? Ütemezd át a szállítást, adj meg új címet vagy kérd csomagpontra a kézbesítést!

Mennyibe kerül a DPD kiszállítás?

A házhozszállítás 29.900 Ft felett ingyenes, a 29.900 ezer Ft alatti rendelések esetében a szállítási díj egységesen  2.500 Ft.

Mikor kapom meg a csomagomat?

A kiszállítás várható ideje: 1-3 munkanap. Akciós időszakokban a megnövekedett rendelés szám miatt a kiszállítási idő megnövekedhet, ebben az esetben e-mailben jelezzük.

Dpd futárszolgálat

Foxpost csomagpont

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

Mennyibe kerül a Foxpost csomagpont?

A Foxpost 29.900 Ft felett ingyenes, a 29.900 Ft Ft alatti rendelések esetében a szállítási díj egységesen 2.800 Ft.

Mikor kapom meg a csomagomat?

A kiszállítás várható ideje: 2-3 munkanap. Miután feladjuk a csomagot , akár két munkanapon belül átvehető a mwegjelölt célautómatában. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Az automaták listáját és további információt itt találsz: (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomatak)

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL (BUDAPEST)

Várunk személyesen!
A megrendelt termékeket személyesen is átveheted dudapesti irodánkban. Készpénzzel vagy bankkártyával is fizethetsz.

Mennyibe kerül a Személyes átvétel?

INGYENES!

Mikor kapom meg a csomagomat?

A rendelésed leadását követően értesíteni fogunk, amikor átveheted a csomagot. Várhatóan munkanapon belül 1-2 óra.

BUDAPEST

1071
Damjanich utca 33. – 1 em. / 11. ajtó

Email:  info@charmclub.hu
Telefonszám: 063064 79102

Átvéli időpontok

Hétfőtő-Péntekig : 08-17